Els productes Trade&More, elaborats al TEB Barcelona, i Bolet Ben Fet ja estan preparant el seu estand per a la Fira Alimentària, a la qual participaran per primera vegada.

La Fira Alimentària, la major del sector alimentari a l’Estat, tindrà lloc del 25 al 28 d’abril a Barcelona. El TEB es situarà a l’estand 41F, al nivell 0 del pavelló 2. A més d’exposar els seus productes, s’oferiran degustacions i demostracions diàries d’11h a 14h.

L’estand d’Alimentària, de 65 metres quadrats, està dissenyat i elaborat per treballadors del TEB, a partir d’una barreja de fusta ecològica i reciclada. El col·lectiu de persones amb diversitat funcional participarà a la Fira, tot presentant els productes als visitants.

Els productes &More que es mostraran són diversos, incloent-hi els Blocs de Sal de Pèrsia, que possibiliten una nova tècnica de cuina més saludable que la tradicional, i les sals de condimentar i espècies gourmet de Salt&More. La comercialització d’ambdues línies de producte ha rebut un fort impuls darrerament en el mercat estatal, sent comercialitzades ja per més de 100 grans magatzems de El Corte Inglés i Hipercor, i les sals de condimentar en 90 establiments d’Eroski.

Altres línies que s’exposaran són Tasty&MoreSweet&More (pastissos i pans molt fàcils de preparar) i les salses gourmet Sauce&More, a banda dels bolets ecològics de les varietats xiitake i maitake que es produeixen i distribueixen des de Bolet Ben Fet. Tots ells compten amb el valor afegit de ser productes 100% naturals, sense conservants ni additius, i produïts amb responsabilitat social per persones amb diversitat funcional.

Amb l’aparador de l’Alimentària, Trade&More pretén intensificar la seva estratègia d’expansió al mercat interior, després de facturar 1,8 milions d’euros el 2015 en el seu primer any de vida als mercats alemany i austríac. Precisament a Alemanya, el Grup TEB ja va participar a la Fira ANUGA 2015, que es va celebrar a Colònia, i que va atreure al voltant de 170.000 professionals del sector alimentari.

Trade&More i Bolet Ben Fet, projectes d’iniciativa social

Trade&More és fruit de l’associació entre Manolo’s Food, una empresa austríaca d’importació de productes gourmet, i el Grup Cooperatiu TEB, empresa d’iniciativa social que dóna feina a més de 500 persones amb diversitat funcional. Des de la seu central del TEB a Barcelona, amb 20.000 metres quadrats de superfície industrial, s’efectuen processos com el manipulat i envasat dels productes alimentaris, sota la certificació IFS, que garanteix la seguretat i qualitat alimentària.

Per la seva banda, Bolet Ben Fet és una iniciativa de TEB Verd centrada en el conreu i comercialització de bolets ecològics. Si vols veure com elaboren el seu producte, pots mirar aquí el vídeo del programa Divendres de TV3 on ho expliquen.