Project Description

Al TEB, som + amb tu

Les persones que formem part del Grup Cooperatiu TEB t’estàvem esperant, perquè creiem que Som + amb voluntariat. Més en qualitat humana, en calidesa, en relacions socials, en experiències, en participació, en inclusió.

Per això, ens encantaria que col·laboris amb nosaltres per construir plegats una vida inclusiva i plena per a les persones amb discapacitat intel·lectual.  Per ser voluntari només cal que siguis major de 18 anys, tinguis ganes de sumar capacitats i mostris compromís per a la millora de la qualitat de vida del nostre col·lectiu.

Nosaltres t’acompanyarem en tot moment amb assessorament, informació i formació. Posem a la teva disposició molts projectes, àmbits i oportunitats de voluntariat, la franja horària i dies que més et convinguin, i diferents centres on poder realitzar-los (a Sant Andreu, Nou Barris, Barceloneta, Castellar del Vallès, Badalona…). I si tens qualsevol altra idea o projecte de voluntariat per oferir, no dubtis en compartir-ho amb nosaltres: t’escoltem!

Ens acompanyes?

Busquem voluntaris que acompanyin els grups de Centre Ocupacional a les activitats culturals i formatives que realitzen fora del centre: a l’auditòri, visitar algun museu, anar a la biblioteca, informàtica, ball, etc.  També volem que ens acompanyis a les nostres sortides lúdiques, que fem en dies especials, com ara el dinar de Nadal o la sortida d’estiu (barbacoa, parc d’atraccions…).

Gaudiràs i faràs gaudir, donant suport al grup i fomentant la participació de les persones. Gràcies a la teva col·laboració podrem fer més activitats a la comunitat i de més qualitat. I si tens propostes i idees per fer noves activitats, no dubtis en dir-nos-les!

La dedicació temporal pot ser variable, segons la teva disponibilitat. Pots contribuir als diferents centres ocupacionals del TEB (quatre a Barcelona: TEB/Sant Andreu, Estació, Barceloneta i Verdum; i un a Castellar del Vallès).

Contacta amb l’Alba al correu electrònic voluntaris@teb.org, al telèfon 933 600 387 o al WhatsApp 626 827 147, per a més informació.

Tens una habilitat per compartir?

Busquem persones per impartir tallers per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Les activitats dependran dels teus interessos i coneixements (costura, teatre, dansa, fotografia, dibuix, estimulació cognitiva, informàtica, manualitats, cuina, habilitats personals, etc.). T’ajudarem en el que necessitis i et trobarem les persones més motivades en participar-hi.

La dedicació temporal  i horaris dependran del teu taller i de la planificació que acordem conjuntament. Pots dur-los a terme als diferents centres ocupacionals (quatre a Barcelona: TEB/Sant Andreu, Estació, Barceloneta i Verdum; i un a Castellar del Vallès) o serveis de llar residència. 

Contacta amb l’Alba al correu electrònic voluntaris@teb.org, al telèfon 933 600 387 o al WhatsApp 626 827 147, per a més informació.

Fes un nou amic

Busquem voluntaris que vulguin establir una amistat “d’un a un” amb persones tutelades de TEB Fundació. T’animes a construir una relació enriquidora per ambdues parts, que contribueixi a la qualitat de vida, fomenti la socialització  i ajudi a pal·liar alhora la falta d’una vida socio-familiar activa? Si valores plaers com acompanyar i escoltar, i t’agrada compartir activitats com anar al cinema, visitar un museu o passejar, gaudiràs amb aquesta proposta de voluntariat.

La freqüència i intensitat de les trobades dependrà de la teva disponibilitat, però cal certa continuïtat.

Contacta amb l’Alba al correu electrònic voluntaris@teb.org, al telèfon 933 600 387 o al WhatsApp 626 827 147, per a més informació.

Surt amb nosaltres!

Busquem voluntaris per acompanyar i participar activament, juntament amb l’educador de referència, en les activitats d’oci i lleure que es realitzen els caps de setmana a les nostres llars residències i llars amb suport: anar al cinema, fer una volta pel barri amb grups reduïts o individualitzats, participar en les festivitats de la comunitat, etc. T’apuntes a conèixer el barri i alguns dels seus veïns?

La freqüència temporal dependrà de la teva disponibilitat, però es demana certa continuïtat. Pots contribuir a les activitats de les llars residències i pisos amb suport de Barcelona (barris de Sant Andreu, Barceloneta), Badalona i Castellar del Vallès.

Contacta amb l’Alba al correu electrònic voluntaris@teb.org, al telèfon 933 600 387 o al WhatsApp 626 827 147, per a més informació.