En temps difícils és important enfortint la cooperació i els vincles comunitaris. És per això que el Grup Cooepratiu TEB s’ha implicat en la campanya coordinada per l’Ajuntment de Barcelona, el Departament de Salut de la Generalitat i l’empresa Line Sport per fer arribar cistelles a persones especialment vulnerables perquè no hagin de sortir a comprar.

Des del TEB s’ha col·laborat en la coordinació d’un grup de persones voluntàries que realitzen cada setmana el manipulat del producte fresc perquè es pugui incorporar a les cistelles. Cada setmana es realitzen 4000 paquets individuals amb un assortit de fruita i verdura.

Agraïment especial a l'equip de voluntaris

#EnsEnSortirem

Agraïment especial al Fran Bielsa, per la seva tasca de coordinació, i a tot l’equip de voluntaris: Montse Comas, Cristina Casado Cusidó,
Ariadna Fiol, Sandra Fiol, Cristina Garcia, Francisco Luque, Sergio Luque, Miquel Miró, Marina Moles, Miquel Miró Monyota, Rosina Montilla, Pau Naharro,  Joan Carles Navarro,  Marina Nider,  Antonio Ordóñez, José Ordóñez, Angela Ribera Moncunill.

El TEB és una de les moltes organitzacions que han posat el seu granet de sorra en aquest projecte.

Les empreses d’alimentació que han aportat gratuïtament els productes alimentaris envasats són Pastas Gallo, Idilia Foods, Grupo Adam Foods, Nestlé, Hero España, Danone, bonÀrea Agrupa, Arroz SOS, Liquats Vegetals, Llet Nostra i PepsiCo.

Mercabarna, i dos cooperatives del Parc Agrari del Baix Llobregat, les Cooperatives Agraries del Prat de Llobregat i la Santboiana, aporten fruita i hortalisses locals i de temporada. El mercat majorista ha estat el responsable de canalitzar la donació de majoristes de producte fresc, així com de cooperatives agrícoles del Parc Agrari. La cooperativa TEB, experta en manipulació alimentària, col.labora en el projecte fent l’empaquetament del producte fresc.

A banda, Font Packaging Group, Hinojosa Pacs, Saica Pack, DS Smith, agrupats a través de Packaging Cluster han aportat les 20.000 caixes i el material necessari per a poder preparar els lots.

Finalment, la distribució dels aliments es fa a través del servei de Correus, gràcies a un equip de voluntaris propis i assumint els costos d’aquesta distribució.