Project Description

El servei d’inserció de TEB Barcelona finalitzem amb èxit el projecte “Un pas més. Servei d’inserció al mercat ordinari de treball”, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu és afavorir la inserció laboral de persones amb discapacitat.

En el projecte “Un pas més. Servei d’inserció al mercat ordinari de treball” han participat més persones que l’any passat. Han rebut formació i acompanyament per dissenyar i portar a terme el seu itinerari laboral, millorant les seves competències per incorporar-se al mercat laboral.

Durant aquest any 2022 s’ha a acompanyat a 20 persones de les quals s’han inserit en empreses del mercat ordinari 6 persones ( 35%)  de les 17 que van iniciar el programa en situació d’atur.

I de les persones que van iniciar el Programa treballant en empresa ordinària, totes 3 han millorat les seves condicions de treball.

Així doncs, aquest projecte s’emmarca dins de les “Subvencions per dur a terme projectes d’inclusió laboral de persones amb discapacitat en el mercat ordinari (ILMO)” de l’Ajuntament de Barcelona.