Project Description

Repartiments socialment responsables i sostenibles

La cooperativa TEB Solucions va participar en la convocatòria de 2017 de les subvencions a projectes singulars, la xarxa d’ateneus cooperatius i projectes aracoop, per al foment de l’economia social i el cooperativisme. Dins la Línia 1 – Projectes singulars de promoció de l’economia social i la creació de cooperatives i societats laborals – en l’Eix A, amb el projecte anomenat: “Repartiment socialment responsable i sostenible als mercats i eixos comercials del territori català”.

El projecte té com a objectiu la creació de 60 llocs de treball associats al servei de repartiment a domicili mitjançant la formació d’aliances amb entitats de l’entorn social d’arreu de Catalunya. Presentant-se com un referent del sector i un model d’inclusió social i generació d’ocupació a seguir en el territori.

Processos productius adaptats

La cooperativa TEB Vallès va participar en la convocatòria de 2017 de les subvencions a projectes singulars, la xarxa d’ateneus cooperatius i projectes aracoop, per al foment de l’economia social i el cooperativisme. Dins la Línia 1 – Projectes singulars de promoció de l’economia social i la creació de cooperatives i societats laborals – en l’Eix B, amb el projecte anomenat: “Processos productius adaptats a persones amb discapacitat intel·lectual, nous productes d’alimentació i internacionalització”.

El projecte té com a objectiu la creació de 18 llocs de treball associats a la producció en el sector alimentari fonamentant-se en la col·laboració d’entitats i el traspàs del seu coneixement i expertesa. Impulsa la internacionalització de nous productes en els quals s’està especialitzant el Grup Cooperatiu TEB.

TColors: innovació, internacionalització i sostenibilitat

La cooperativa TEB Barcelona va participar en la convocatòria de 2017 de les subvencions a projectes singulars, la xarxa d’ateneus cooperatius i projectes aracoop, per al foment de l’economia social i el cooperativisme. Dins la Línia 1 – Projectes singulars de promoció de l’economia social i la creació de cooperatives i societats laborals – en l’Eix B, amb el projecte anomenat: “TColors: innovació, internacionalització i sostenibilitat”.

El projecte té com a objectiu el desenvolupament i promoció de la marca de pintura escolar TColors per adaptar-la a les exigències i necessitats del mercat europeu.

 

Els projectes compten amb el suport de: