L’Estadi Narcís Sala de Barcelona va acollir dissabte 29 de juny el segon Torneig de Futbol 7 Sense Límits- Memorial Francesc Martínez de Foix.

Hi van participar cinc equips catalans amb seccions Special: RCD Espanyol Special, Unió Esportiva Sant Andreu-Special TEB, Penya Special Barça, Special CE Europa-ACIDH i Car Special AEC Manlleu. Tots ells són clubs són inclusius, que han incorporat una secció Special amb persones amb discapacitat intel·lectual dins de la seva estructura.

El torneig va retre homenatge per segon any a la figura de Francesc Martínez de Foix, un dels grans referents del sector de la discapacitat intel·lectual i de l’esport inclusiu. Martínez de Foix, que va morir l’any 2017, va dirigir prop de 40 anys el Grup Cooperatiu TEB i va presidir la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya, entre d’altres. Al 2012 va rebre la Creu de Sant Jordi per la seva tasca a favor d’una societat inclusiva.

El primer lloc del campionat, organitzat per la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya amb la col·laboració de la UE Sant Andreu i TEB, va ser per l’RCD Espanyol Special en les dues categories disputades.