En la línia d’aconseguir més autonomia per a les persones amb discapacitat intlel·lectual, TEB Habitatge ha finalitzat la primera fase de les reformes de dos habitatges de l’històric edifici Casa Bloc de Sant Andreu.

Aquests habitatges, que fa sis mesos estaven destinats al servei de Llar Residència, acolliran persones amb Servei de Suport a la Pròpia llar i també aquelles demandes amb caràcter temporal d’urgència d’habitatges  socis/es del Grup Cooperatiu TEB i usuaris dels seus serveis. Un total de 12 persones es beneficiaran d’aquest nou espai.

Casa Bloc és un edifici originari dels anys 30, catalogat d’interès històric i arquitectònic i un punt de referència per barri de Sant Andreu del Palomar i la ciutat de Barcelona en general.

Les obres d’adequació han comptat amb el lsuport Programa d’Infraestructures Regionals (PIR), que s’inscriu en el marc de col·laborció institucional entre FEAPS (Dincat a Catalunya) i la Fundación ONCE. El PIR té com a objectiu desenvolupar projectes d’inversió que generen prioritàriament recursos d’infraestructura i equipament per a serveis d’atenció directa per a persones amb discapacitat.