El TEB s’afegeix a la XIV Marxa Special Olympics que tindrà lloc el proper 27 de novembre. Aquesta marxa, que es fa amb motiu del Dia Internacional de les persones amb Discapacitat,  ja s’ha convertit en tot un clàssic de l’esport adaptat a la discapacitat intel·lectual,  és una bona manera de fer-nos presents i reivindicar el nostre paper en l’esport .

La nostra entitat participa amb els 4 Clubs Esportius, Futbol, Hoquei, Basquet i Poliesportiu (natació, tennis taula, botxes…) i s’espera una assistència de 2.000 persones. Serà la nostra manera de celebrar en un ambient festiu tot el que hem aconseguit i reclamar tot el que ens falta.

Tothom que hi vulgui participar, ens trobarem a les 10,30 a la Plaça Maria Cristina i caminarem junts cap a les instal·lacions del FC Barcelona, Palau Blaugrana (entrada 7), on es realitzarà l’acte central:

1.  Actuació dels CATARRES !!! amb el seu tema JENIFER! Que ha trencat tots els registres de visites a internet! www.elscatarres.com

2. Apadrinament de dos dels nostres esports per part dels capitans de les seccions FC Barcelona:

1.  Handbol: Laszlo Nagy, capità del FCBarcelona Intersport

2.  Futbol Sala: Javi Rodriguez, capità del FCBarcelona Alusport

3.  Exhibició del 1er Equip de FCBarcelona Alusport i la Selecció Catalana Special Olympics de Futbol Sala.

4.  Espectacle de Freestyle Football!

5.  En directe podrem reviure l’encesa del Peveter dels JOCS del 92’ a càrrec d’Epi i Antonio Rebollo. Aquella fletxa que ens va fer tremolar tornarà a viure al Palau Blaugrana amb una estrella convidada: el penúltim relleu serà un esportista Special Olympics!

6.  Podrem tornar a ballar amb l’actuació dels MANOLOS i el seu tema AMIGOS PARA SIEMPRE!

7.  EL NUC, la Mascota de Special Olympics Catalunya-ACELL ens acompanyarà de nou en aquest gran esdeveniment!

8.  Entrega de la 3era edició dels Premis Nacionals Special Olympics: amb premiats de luxe!

Amb el lema d’enguany: TOTS JUNTS SOM IMPARABLES! Volem  demostrar, omplint el Palau Blaugrana, que en temps difícils, ens fem més forts i ens unirem per a demostrar que som capaços de tot!

Organitzen la marxa: Special Olympics Catalunya,Federació ACELLDincatSpecial Olympics EspanyaCocarmi i laFundació del FC Barcelona).