El Grup Cooperatiu TEB presenta la Guia pràctica de WhatsApp en lectura fàcil

Pàgina inicial>Discapacitat>El Grup Cooperatiu TEB presenta la Guia pràctica de WhatsApp en lectura fàcil

El Grup Cooperatiu TEB ha elaborat una Guia pràctica de WhatsApp amb l’objectiu de promoure el bon ús de l’aplicació de missatgeria d’una manera fàcil de comprendre. Mostra de manera pràctica, i pas a pas, mitjançant captures de pantalla, com configurar i utilitzar les principals funcions de WhatsApp per potenciar-ne les possibilitats de comunicació i la seguretat.

Aborda aspectes com la configuració de privacitat, la gestió i el bloqueig de contactes, la participació en grups, els missatges de veu o la cerca d’informació, així com els principals riscos de l’aplicació i maneres de prevenir-los. Està pensada per a persones que ja tenen un compte actiu de WhatsApp i que volen aprendre noves funcionalitats i pautes d’ús responsable. No inclou l’obertura de nous perfils o els aspectes més bàsics d’iniciació.

TEB posa el manual a l’abast d’entitats, famílies i particulars perquè puguin utilitzar-lo per formar-se en l’àmbit de les noves tecnologies.

Podeu descarregar-lo aquí.

Combatre l’escletxa digital

La guia forma part del cicle de formacions TEBnològics, que aborda l’ús dels smartphones i de les seves aplicacions socialment més esteses amb l’objectiu de millorar l’autonomia i la qualitat de vida de les persones, i prendre consciència alhora dels seus riscos.

Durant la primera meitat de 2019, s’han realitzat 20 sessions sobre l’ús de WhatsApp, tant d’iniciació com de perfeccionament, a 27 persones de TEB/Castellar. Les formacions s’ampliaran a altres centres de treball de TEB al llarg del segon semestre.

Des del seu inici l’any 2017, el cicle TEBnològics ha dut a terme més de 100 sessions formatives a 90 persones de diferents centres especials de treball i centres ocupacionals del Grup Cooperatiu TEB.

La present Guia s’afegeix al manual dedicat a Facebook, publicat l’any 2018, i que acumula ja més de 400 descàrregues.

 

2019-12-20T12:23:52+01:0006/07/19|Categories: Discapacitat|Tags: , |0 Comentaris

Deixeu un comentari

*