El Grup Cooperatiu TEB ha elaborat una Guia pràctica de WhatsApp amb l’objectiu de promoure el bon ús de l’aplicació de missatgeria d’una manera fàcil de comprendre. Mostra de manera pràctica, i pas a pas, mitjançant captures de pantalla, com configurar i utilitzar les principals funcions de WhatsApp per potenciar-ne les possibilitats de comunicació i la seguretat.

Aborda aspectes com la configuració de privacitat, la gestió i el bloqueig de contactes, la participació en grups, els missatges de veu o la cerca d’informació, així com els principals riscos de l’aplicació i maneres de prevenir-los. Està pensada per a persones que ja tenen un compte actiu de WhatsApp i que volen aprendre noves funcionalitats i pautes d’ús responsable. No inclou l’obertura de nous perfils o els aspectes més bàsics d’iniciació.

TEB posa el manual a l’abast d’entitats, famílies i particulars perquè puguin utilitzar-lo per formar-se en l’àmbit de les noves tecnologies.

Podeu descarregar-lo aquí.

Combatre l’escletxa digital

La guia forma part del cicle de formacions TEBnològics, que aborda l’ús dels smartphones i de les seves aplicacions socialment més esteses amb l’objectiu de millorar l’autonomia i la qualitat de vida de les persones, i prendre consciència alhora dels seus riscos.

Durant la primera meitat de 2019, s’han realitzat 20 sessions sobre l’ús de WhatsApp, tant d’iniciació com de perfeccionament, a 27 persones de TEB/Castellar. Les formacions s’ampliaran a altres centres de treball de TEB al llarg del segon semestre.

Des del seu inici l’any 2017, el cicle TEBnològics ha dut a terme més de 100 sessions formatives a 90 persones de diferents centres especials de treball i centres ocupacionals del Grup Cooperatiu TEB.

La present Guia s’afegeix al manual dedicat a Facebook, publicat l’any 2018, i que acumula ja més de 400 descàrregues.

 

2019-12-20T12:23:52+01:0006/07/19|Categories: Discapacitat|Tags: , |0 Comentaris

Share, choose Platform!

Deixeu un comentari

*

Go to Top