Descripción del proyecto

Des de l’octubre de 2015 gaudim d’un projecte radiofònic, gràcies a la col·laboració entre el Grup Cooperatiu TEB i l’entitat cultural sense ànim de lucre Endinsart. Des d’aquesta temporada 2016-2017 el projecte es duu a terme a les instal·lacions de ràdio Castellar, després d’haver estat la temporada anterior a la ràdio online Coolture FM. Enguany, l’equip de locutors i locutores també ha canviat i està format íntegrament per persones del Centre Ocupacional del TEB /Castellar.

Cada setmana es treballen tots els aspectes comunicatius necessaris per fer ràdio. Actualment es fan tres seccions: una tertúlia informativa amb temes d’actualitat, un repàs dels titulars de la Revista l’Actual, i una presentació de cançons amb el toc personal de cadascú.

Pots escoltar Ona TEB per internet. La ràdio emet 24 hores el dia, combinant música amb les seccions parlades del programa. A la pàgina web d’Ona TEB trobareu també podcasts de les seccions i notícies. Podeu seguir l’evolució del projecte també a través de les xarxes socials del Grup Cooperatiu TEB.