L’assemblea del Grup Cooperatiu TEB, celebrada el passat 20 de juny, va aprovar la incorporació de l’empresa Trade&More com a sòcia col·laboradora.

Trade&More és una empresa d’innovació alimentària fruit de l’aliança entre el Grup Cooperatiu TEB i la companyia austríaca Manolo’s Food, que ha entrat amb força en el sector de l’alimentació en els mercats d’Alemanya i Àustria.  Els seus socis són, al 50% FACCET 738 (empresa 100% propietat del Grup Cooperatiu TEB) i Manolo’s Food. En el primer any de vida, Trade&More ha aconseguit un volum de negoci d’1,8 Milions d’euros, i espera tancar el 2016 amb una facturació de 2,6 milions d’euros.

La missió de Trade&More és posar l’alimentació de qualitat a l’abast de les persones que estimen la cuina tradicional, sana i natural. Per això, posen al mercat productes d’alta qualitat, amb envasos reutilitzables i innovadors, a partir de matèries primeres naturals, sense additius, ni conservants, ni colorants ni potenciadors del gust.  Tots els productes es fabriquen a les instal·lacions del Grup Cooperatiu TEB.

Trade&More va ser present al mes d’octubre a la Fira més important d’alimentació d’Europa, ANUGA 2015 (Colònia, Alemanya), i ha participat a l’Alimentària 2016 del passat abril, celebrada a Barcelona. Els productes de Trade&More s’han fet un lloc als supermercats Eroski, i estan presents de manera continuada a El Corte Inglés des del mes d’abril.

Reportatge del TEB Vist sobre la participació de Trade&More a l’Alimentària 2016

 

El Grup Cooperatiu TEB està format per 7 cooperatives sense ànim de lucre, compta amb quatre Centres Especials de Treball en diversos sectors d’activitat –industrial, producció alimentària, fabricació de pintures escolars, jardineria, serveis de neteja,  botigues de proximitat, servei de repartiment a domicili-. El Grup també també ofereix serveis de Teràpia Ocupacional i d’Inserció a 160 persones i gestiona 80 places de Llar Residència i Servei de Suport a l’Autonomia a la pròpia Llar.