Print this page
11 Oct 2016

L’equip del TEBVist recull el Premi Solidaris de l’ONCE al millor mitjà de comunicació

once-premi

 

L’equip del TEBVist va recollir el Premi Solidaris 2016 al millor mitjà de comunicació per a la inclusió social i la normalització de la discapacitat. L’acte de lliurament va tenir lloc el 6 d’octubre per la tarda a l’auditori de l’ONCE Catalunya, on es van traslladar una vintena de persones del TEBVist, amics i familiars.

El director de TEBVist, Josep Maria Soro, i els reporters Natàlia Ibañez i Rafa Méndez van ser els encarregats de recollir el premi. En el seu discurs, van destacar que el canal de televisió, més enllà de la qualitat del producte audiovisual resultant és una eina de formació motivadora, un motiu d’autoestima i d’orgull, i una manera “d’expressar el món que ens envolta amb la nostra mirada”.

A l’acte hi van participar, entre altres, el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, el president del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat), Antonio Guillén, la vicepresidenta de l’ONCE a espanya, Patricia Sanz, el president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí, i el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau.

Aquesta edició del Premi Solidaris ha distingit també a l’associació Niños sin Barreras, en la categoria d’institució organització, entitat o ONG; a La Tavella, en la categoria d’empresa; al Museu Marítim, en la categoria d’Administració Pública; i a Carme Canals, fundadora de la Fundació Friends, com a persona física.

 

Rate this item
(0 votes)