El TEB/Vallès va celebrar divendres, dia 22 d’abril, l’acte de lliurament de premis dels Jocs Florals amb un gran èxit de participació.

Un total de 42 persones treballadores del centre especial de treball i del centre ocupacional del TEB/Castellar van participar en el concurs literari en alguna de les seves cinc modalitats: conte, llegenda, dibuix tècnic, dibuix artístic i poesia.

A l’acte de lliurament de premis, celebrat a les instal·lacions del TEB/Castellar amb la presència de desenes d’assistents, les tres persones guanyadores de cada categoria van rebre, a més d’un diploma personalitzat, un paquet amb productes elaborats a les cooperatives del Grup TEB. Alguns dels productes inclosos van ser llibres, sals gourmet, Blocs de Sal de Pèrsia, un lot per fer un hort urbà o pintures TColors. Totes les persones participants en els Jocs Florals van rebre un llibre de Sant Jordi.

En el discurs d’inauguració de l’acte, Joan Torres, director del TEB/Vallès, es va felicitar per l’alta participació en els Jocs Florals i va animar la plantilla del TEB/Castellar a participar encara més massivament l’any que ve. Les obres premiades seran exposades al llarg dels propers dies a l’entrada del centre de treball.

Persones premiades

La llista completa de persones premiades és:

 • Poesia:
  1. Roger Argemí
  2. Sònia Sanz
  3. Vanessa Salvador
 • Conte:
  1. Víctor Cozar
  2. Joselín Sánchez
  3. Antonio Méndez
 • Llegenda:
  1. Lorena Real
  2. David Franco
  3. Antonio Gómez
 • Dibuix artístic:
  1. Lluís Fernández
  2. Joan Martí Collell
  3. Josep Bedmar
 • Dibuix tècnic:
  1. Bàrbara Tarazona
  2. Mariona Sallés
  3. Xavi Grau