Programa rere programa, TEB Vist ens fa emocionar, riure i també reflexionar, com és el cas del monogràfic sobre l’escola inclusiva, on es plantegen moltíssimes preguntes: de què parlem quan fem referencia a l’escola incla?; és el mateix inclusió escolar que escola inclusiva? Les escoles del nostre país están preparades per atendre els infants amb necessitats educatives especials? Es destinen els recursos necessaris per garantir el respecte als diferents ritmes d’aprenenatge?

Per mirar de respondre aquests interrogants, l’equip de TEB Vist va seguir seguit els casos de l’Emma i en Martí. Tots dos tenen una discapacitat severa i van a una escola ordinària. També han entrevistat el pedagog i històric defensor de l’escola inclusiva Josep Maria Jarque. I finalment hem estat en una jornada de sensibilització a Nou Barris, en què alumnes de les escoles del Districte s’han posat en la pell de les persones amb una discapacitat física o intel·lectual.

TEB Vist ens fa emocionar, riure i reflexionar, com és el cas del monogràfic sobre l’escola inclusiva, on plantegen moltíssimes preguntes.

La prova de l’interès que desperta aquest tema és la bona resposta que ha tingut a les xarxes socials. El reportatge sobre l’escola inclusiva “Una escola per a tothom” ha rebut 3.500 visites al web i acumula més de 800 likes a Facebook.

Us deixem amb el programa sencer:

El TEBVist dedica el novè programa a fer un monogràfic sobre l’escola inclusiva from Grup Cooperatiu TEB on Vimeo.

Malauradament, al nostre país encara hi ha molt terreny per avançar en aquest camp, tal com explica en aquest reportatge la Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva.

TEB Vist triomfa amb un especial sobre escola inclusiva