L’equip del TEB Verd ha participat en una de les majors transformacions urbanístiques dels darreres anys a Barcelona: les obres d’urbanització de la coberta de Sants.

Els nous “Jardins de la Rambla de Sants”, inaugurats aquest dissabte després de pràcticament dos anys de treballs, recobreixen les vies entre la plaça de Sants i Riera Blanca per convertir-les en un corredor verd de més 700 metres de longitud i 30.000 m² de superfície total.

Les obres han comptat amb el suport d’una brigada de jardiners del TEB Verd, formada per un monitor i quatre persones treballadores amb diversitat funcional, que han contribuit a la tasca de plantar més de 150 arbres i 80.000 plantes.

El treball és fruit de la col·laboració de TEB Verd amb COMSA Emte, encarregada de les obres, i l’empresa ordinària de jardineria Moix.

TEB Verd, cooperativa de treball social

TEB Verd és una cooperativa de treball d’iniciativa social integrada al Grup TEB. Té una plantilla estable de 43 persones sòcies treballadores, de les quals 29 són persones amb diversitat funcional. Actualment, entre altres, s’encarrega del manteniment i conservació del parc del Turó de Putget, del Parc de les Glòries (mireu el vídeo del TEBVist), dels espais verds del MNAC, o del manteniment forestal a la Torre de Collserola.