L’equip de jardiners del TEB Verd ha participat en les obres integrals de remodelació dels jardins de Can Mantega, al barri de Sants de Barcelona.

Dues brigades de jardiners, formades per dos monitors i set treballadors amb discapacitat intel·lectual, han participat durant el primer trimestre de l’any en el disseny i rehabilitació de les zones verdes del jardí.

Les obres de remodelació han aplicat les noves clàusules socials de l’Ajuntament de Barcelona, que fixen que un mínim d’un 5% dels projectes contractats pel consistori els realitzin persones amb especials dificultats d’inserció en el mercat laboral. Seguint aquesta nova regulació, TEB Verd ha participat en un 15% en el projecte en col·laboració amb l’empresa ordinària de jardineria Moix.

TEB Verd és una cooperativa de treball d’iniciativa social integrada al Grup TEB. Té una plantilla estable de 43 persones sòcies treballadores, de les quals 29 són persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, entre altres, s’encarrega del manteniment i conservació del parc del Turó de Putget, del Parc de les Glòries, del MNAC, del manteniment forestal a la Torre de Collserola o del disseny i plantació de la coberta de Sants.