El Centre Ocupacional del TEB Vallès interpretarà el proper 22 de gener de 2017 a les 12h l’obra de teatre “OH-TEL”. L’actuació tindrà lloc a l’Auditori del Mirador de Castellar del Vallès, amb capacitat per a més de 300 persones.

“OH-TEL” porta a l’escenari diferents situacions còmiques ambientades dins d’un hotel entre clients i personal. Aquest any s’ha posat l’accent en la vessant còmica i interpretativa, tot i que la música seguirà tenint un paper important. Com a novetat, el teló no es baixarà en cap moment durant l’obra, aportant dinamisme a la interpretació.

L’obra comptarà amb la participació de 35 actors i actrius dels grups d’STO i SOI del TEB/Castellar. En total hi intervindran més de 50 persones davant i darrere de l’escenari, entre persones usuàries, professionals i voluntaris.

Un referent cultural de Castellar

Fa quasi 10 anys que el TEB Vallès ofereix la seva obra de teatre de Nadal, la qual s’ha consolidat com un referent cultural a Castellar tant per èxit de públic com per implicació ciutadana i social.

Com a cada edició, l’equip del TEB/Castellar ha preparat l’obra des de zero. Així, han elaborat íntegrament el guió, seleccionat les músiques, dissenyat les coreografies, decorats i vestuaris… El procés de treball s’ha allargat prop d’un any, i s’ha anat adaptant dia a dia segons les preferències i potencialitats de l’equip d’actors i actrius.

L’actuació compta amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès. Per assistir-hi, cal reservar plaça escrivint a co.castellar@teb.org.

Mentrestant, podeu veure el reportatge del TEBVist sobre “Nova era 3.0”,  l’obra que el TEB Vallès va presentar ara fa dos Nadals.