Més de 300 persones van omplir un any més L’Auditori Miquel Pont de Castellar per gaudir de la tradicional obra de teatre del centre ocupacional de TEB Vallès. La funció, que va tenir lloc el 15 de desembre, va reviure enguany la famosa història de Disney “El Rei Lleó”.

En aquesta edició, va destacar especialment un espectacular vestuari, que representava disfresses animals,  i l’escenografia, així com unes originals coreografies que acompanyaven la famosa banda sonora.

L’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, que va tornar a assistir a la funció, va felicitar el grup teatral per una obra “espectacular” que “es supera cada any”.

Un referent cultural de Castellar

TEB Vallès compleix una dècada oferint una obra de teatre pels volts de Nadal oberta a la ciutat. Les funcions s’han consolidat com un referent cultural a Castellar, tant per èxit de públic com per implicació ciutadana i social.

En cada edició, un equip de prop de 50 persones prepara l’obra des de zero, incloent l’elaboració del guió, el disseny de les coreografies musicals, el muntatge de decorats i la confecció dels vestuaris.

L’actuació compta amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i de l’Obra Social “la Caixa”, i s’emmarca en el programa de commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat de la localitat.

Mireu la galeria completa de fotos de “El Rei Lleó” aquí.