El servei Porta a Porta de TEB Solucions compta des del 15 de novembre amb un nou punt de repartiment a domicili al Mercat de Torreblanca de Sant Cugat del Vallès.

Amb aquest servei, a partir d’ara els clients del mercat poden rebre còmodament la seva compra a casa a l’hora acordada, incloent els productes frescos, doncs el punt de repartiment està equipat amb neveres per a cada tipus d’aliment. Es pot demanar el servei de manera presencial al mercat, fer la compra per telèfon a cada parada, o bé demanar-la per correu electrònic a repartiment.torreblanca@teb.org.

Porta a Porta dóna servei al mercat de Torreblanca, situat a la zona residencial de Sant Cugat i un dels més emblemàtics de la ciutat, en la franja horària de dimarts a dijous de 9 a 14 h i de 17 a 20h; divendres de 9 a 14h i de 15 a 20h; i dissabte de 9 a 14h. Podeu trobar més informació del punt de repartiment al següent fulletó informatiu.

Amb aquesta última obertura, el TEB ofereix el repartiment a domicili de més de deu mercats municipals i de prop d’una trentena de supermercats.