Gràcies al suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, TEB Barcelona ha renovat per un any més els Serveis Integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental (SIOAS), projecte cofinançat pel Fons Social Europeu.

Durant l’any 2019 es va implementar aquest servei que té com a objectiu la inserció laboral de persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental en l’empresa ordinària. Per aquesta nova edició (2020-2021) tornem a oferir la possibilitat de realitzar accions formatives amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat a persones amb discapacitat intel·lectual.

Si bé la crisi sanitària produïda per la Covid-19 ens va fer adaptar-nos a noves situacions, amb l’esforç, ganes i compromís de totes les persones implicades volem continuar treballant per a millorar la qualitat de vida, posant a l’abast de cada persona participant, recursos formatius i suport emocional per enfrontar de millor manera la incertesa per la situació viscuda en la nova normalitat.

Des de TEB Barcelona volem agrair la confiança del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que ens permet implementar el servei un any més.

També volem agrair el compromís de totes les empreses que s’han implicat en aquest projecte.

Per últim, volem destacar l’esforç i compromís de totes les persones que han participat en el servei, com també la confiança i suport de les seves famílies.

Servei d’inserció laboral TEB Barcelona

Si vols rebre més informació, pots escriure un correu electrònic a: inserció@teb.org