Persones del Centre Ocupacional del TEB/Sant Andreu i del TEB/Estació han commemorat el dia internacional de les persones amb discapacitat amb una flashmob a la plaça Orfila de Barcelona. L’acció, organitzada per la Taula d’Entitats per la participació de Persones amb Discapacitat de Sant Andreu, va tenir lloc el 2 de desActualizar traducción al ESembre amb la participació de més 1.000 persones de 20 entitats del territori, tant de l’àmbit de la discapacitat com escoles i instituts d’educació ordinària.

Aquesta ha estat ja la 3a edició de la flashmob, que l’any passat va aplegar també prop d’un miler de persones i que el TEBVist va cobrir en el seu reportatge “Tothom és diferent, tothom és igual”.

Els grups del TEB han assajat l’actuació d’enguany amb els alumnes de l’Institut Doctor Puigvert al llarg de diverses sessions. La cançó protagonista ha estat “Invencibles” de Catarres.

#JuntsDefensemElsDrets

El TEB també va participar en les accions reivindicatives de Dincat-Plena Inclusió pel Dia internacional. Dissabte dia 3 pel matí, representants del Grup van acompanyar la lectura del manifest “Junts Defensem els Drets”. Per la tarda, usuaris i treballadors del TEB van desplaçar-se al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona per participar en les activitats reivindicatives i de la festa que organitzava l’Observatori de Drets de Dincat-Plena Inclusió.

D’altra banda, la setmana prèvia al Dia internacional, persones del SOI del TEB/Sant Andreu van expressar les seves reivindicacions per Twitter en una acció conjunta realitzada amb estudiants de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés.