TColors va obrir estand per quart any consecutiu a la Creative World de Frankfurt, la fira més gran del món del sector de les pintures, la papereria i les manualitats. Va tenir lloc del 27 al 30 de gener amb la participació més de 300 exhibidors d’arreu del món.

Com a novetats de 2018, TColors presentava una renovada pàgina web adaptada a la nova imatge corporativa, i una major varietat de referències de producte. El seu catàleg supera ja les 400, segmentades en diferents famílies de productes, entre altres, pintura de dit, tèmperes, pintura relleu, pintura efecte guix, acríliques, tinta de dibuix, pintura finestres, Fly&Flot, pintura tèxtil, purpurina, massilla adhesiva amovible, coles o vernissos.

Pintures fetes amb responsabilitat social

Des de fa una dècada el Centre Especial de Treball sense ànim de lucre TEB Barcelona fabrica pintura escolar de manera respectuosa amb el medi ambient per a les principals marques i ha aconseguit posicionar-se com un dels fabricants de més dimensió de l’Estat espanyol. Des de fa sis anys, s’ha introduït al mercat europeu amb la marca pròpia TColors, majoritàriament enfocada  a l’exportació.