TColors ha participat per cinquè any consecutiu a la Fira Creative World , la trobada més gran del món del sector de les pintures, la papereria i les manualitats, que ha tingut lloc  del 26 al 29 de gener a Frankfurt (Alemanya) amb la presència de 362 exhibidors internacionals i l’assistència de més de 9.000 professionals. L’estand de Tcolors ha comptat enguany amb la col·laboració de l’il·lustrador Calibos, que ha mostrat en directe les possibilitats creatives de les diferents pintures.

Com a novetats, TColors estrenava nova imatge i etiquetat, amb un logotip més senzill, modern i alineat amb la imatge corporativa general del Grup Cooperatiu TEB. A més, el seu Catàleg 2019 incorpora, entre altres, una nova línia de pintura de dits envasada en ampolles, i nous envasos de 400 ml de la família chalk paint, que s’afegeixen als de 250 ml ja existents.

El catàleg arriba ja a les 450 referències, segmentades en diferents famílies de producte, entre altres, pintura de dit, tèmperes, pintura relleu, pintura efecte guix, acríliques, tinta de dibuix, pintura finestres, Fly&Flot, pintura i spray tèxtil, pintura pissarra, purpurina, massilla adhesiva amovible, coles o vernissos.

Pintures fetes amb responsabilitat social

Des de fa una dècada el Centre Especial de Treball sense ànim de lucre TEB Barcelona fabrica pintura escolar de manera respectuosa amb el medi ambient per a les principals marques i ha aconseguit posicionar-se com un dels fabricants de més dimensió de l’Estat espanyol. Des de fa set anys, s’ha introduït també al mercat europeu amb la marca pròpia TColors, majoritàriament enfocada a l’exportació, i elaborada per treballadors amb discapacitat intel·lectual al centre de TEB/Estació.