TColors ha presentat el seu catàleg 2017 a la Fira Creative World de Frankfurt, la més gran d’Europa del sector de les pintures, la papereria i les manualitats. Com a principal novetat,  el catàleg incorpora 5 noves famílies de producte: pintura tèxtil, pintura efecte guix, massilla adhesiva amovible, cola silicona i purpurines.

Enguany, a més, Tcolors ha estrenat nova imatge corporativa, incloent un etiquetatge dels productes totalment renovat. La fira ha tingut lloc del 28 al 31 de gener amb la presència de 343 exhibidors procedents de 37 països, i Tcolors hi ha participat amb un estand per tercer any consecutiu.

Valoració positiva

La delegació del TEB n’extreu una valoració molt positiva, destacant la qualitat de les trobades establertes amb compradors procedents dels cinc continents. L’objectiu era donar a conèixer i posicionar la marca pròpia TColors, així com també oferir els serveis industrials del TEB de fabricació de pintures a tercers.

El següent vídeo recull una petita mostra del conjunt de varietats exposades, que abasten tèmperes, aquarel·les, pintures de dit, pintures en relleu, vernissos, tintes de dibuix, supertack, fly&flot, etc.

Pintures fetes amb responsabilitat social

Les pintures escolars TColors es produeixen de manera respectuosa amb el medi ambient al centre especial de treball sense ànim de lucre del TEB/Estació, que dóna feina a persones amb discapacitat intel·lectual. La producció es destina principalment a l’exportació.