SORTIM! és el nou espai de lleure per a persones amb diversitat funcional de Castellar del Vallès d’entre 12 i 45 anys. Un total de 12 persones adolescents i adults podran escollir què fer el cap de setmana amb l’acompanyament de les educadores del projecte.

És un projecte que neix de la Regidoria de Diversitat Funcional i que compta amb l’expertesa de TEB VALLÈS SCCL per a dur-lo a terme.

La seva inauguració va tenir lloc a la Fàbrica de Castellar amb les 12 persones participants, les seves famílies, l’Alcalde de Castellar, la Regidora de Diversitat Funcional, la responsable del servei, la directora de l’Àrea Social del grup TEB i les educadores de referència del grup.

Així, en aquest espai, les persones podran tenir l’acompanyament i suport necessaris per a poder realitzar diferents activitats. Per exemple, de lleure, esportives o altres activitats que fomentin la seva autonomia en base als seus desitjos i capacitats.

Les activitats del servei es realitzaran majoritàriament els dissabtes a la tarda de 17 a 20h, amb certa flexibilitat horària per a adaptar-se a cada activitat que es vulgui fer.

Per poder gaudir de SORTIM! el nou espai de lleure, es pot fer la inscripció a www.castellarvalles.cat/sortim i es farà una entrevista prèvia.

És el nou espai de lleure per a persones amb diversitat funcional