Project Description

El servei d’inserció de TEB Barcelona finalitzem amb èxit el projecte “Un pas més. Servei d’inserció al mercat ordinari de treball”, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu és afavorir la inserció laboral de persones amb discapacitat.

En el projecte “Un pas més. Servei d’inserció al mercat ordinari de treball” han participat onze persones, set dones i quatre homes. Han rebut formació i acompanyament per dissenyar i portar a terme el seu itinerari laboral, millorant les seves competències per incorporar-se al mercat laboral.

De les onze persones que van participar en el projecte, dues s’han inserit en empreses del mercat ordinari: una dona en una empresa de l’àmbit privat i un home dins de l’administració pública. A més a més , dues persones es van inserir en centres especials de treball.

Projecte Un pas més. Servei d’inserció al mercat ordinari de treball

Així doncs, aquest projecte s’emmarca dins de les “Subvencions per dur a terme projectes d’inclusió laboral de persones amb discapacitat en el mercat ordinari (ILMO)” de l’Ajuntament de Barcelona.