Project Description

L’entitat TEB Verd genera llocs de treball amb el disseny i implementació de cobertes verdes gràcies al projecte: “Manteniment i generació de llocs de treball amb el disseny i implementació de cobertes verdes”.

Aquest projecte ha sigut possible gràcies a la subvenció de la Direcció General de Cooperatives del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya en la Línia 2, Mesures de suport a projectes singulars per a la reactivació socioeconòmica COVID-19 per a empreses cooperatives.

Gràcies als ajuts rebuts s’han pogut desenvolupar diverses instal·lacions que permeten enjardinar cobertes ubicades a la província de Barcelona. Hi participen del projecte les entitats Solucions EixVerd, Cultidelta i la Fundació Acció Baix Montseny.

TEB Verd genera llocs de treball amb el disseny i implementació de cobertes verdes

En el marc d’aquesta iniciativa s’han generat 4 nous llocs de treball especialitzats en aquest tipus d’instal·lacions. A més, s’ha transferit el coneixement a entitats amb què operen en petits nuclis urbans. D’aquesta manera, en aquests es poden replicar les experiències executades per TEB Verd i Solucions Eix Verd.

L’objecte final del projecte, a més de generar i mantenir ocupació, és la de guanyar poc a poc espais verds per al benefici de tota la ciutadania. Així millorar també la seva qualitat de vida.

 

Aquest projecte el promou i finança: la Generalitat de Catalunya – Departament d’Empresa i Treball