Project Description

TEB desenvolupa el projecte “Sopes ecològiques. La Despensa més Social” gràcies als ajuts “Impulsem el que fas”, amb el suport de Barcelona Activa i l’Ajuntament de Barcelona. La cooperativa TEB Barcelona elabora productes d’alimentació saludable, ecològica i conreu local comercialitzats sota la marca La Despensa + Social.

El 2021 desenvolupa una nova línia de preparats per cuinar sopes. Així mateix, la línia d’ajuts Impulsem el que fas ­per a projectes que activen l’economia dels barris facilitarà l’assoliment d’objectius del projecte anomenat “Sopes ecològiques. La Despensa més Social”, que concentra la coordinació d’accions de disseny, certificació i promoció dels nous productes.

Els productes de La Despensa + Social estan elaborats amb ingredients 100% naturals i ecològics. Fem productes saludables, sense conservants ni colorants, amb la millor qualitat: el risotto de boletus o d’espàrrecs; la quinoa de boletus, espàrrecs o carbassó i tomàquets, les llavors de lli, sèsam i xia… I ara afegim dues varietats de sopes ecològiques: la sopa de carbassa al curri i la sopa d’algues. 

TEB desenvolupa el projecte “Sopes ecològiques” gràcies als ajuts “Impulsem el que fas”

Ho fem al nostre Centre Especial de Treball, on treballem per una societat inclusiva, generant oportunitats per les persones amb discapacitat intel·lectual. Disposem de la certificació internacional IFS, la més important d’Europa en seguretat alimentària. Tots els productes de la marca son elaborats per persones amb discapacitat intel·lectual, que amb la seva feina demostren que les seves capacitats no tenen límits.

Amb el suport de: