Project Description

TEB desenvolupa 2 projectes que generen ocupació gràcies a “Impulsem el que fas 2022″, de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest any 2022, els ajuts d'”Impulsem el que fas” han finançat el desenvolupament i comercialització d’un nou producte de la marca “La Despensa Més Social” i un projecte per a promoure la comunicació fàcil i accessible.

1. La Despensa Més Social: Desenvolupament i comercialització d’snacks saludables

Aquest 2022 el producte que es vol comercialitzar amb la marca “La Despensa Més Social” és una nova gama d’snacks saludables. Es tracta del disseny i desenvolupament d’un nou producte alimentari, nutricionalment equilibrat, de fàcil consum, que fomenta el consum socialment responsable.

Aquest projecte està emmarcat en el pla d’Estratègia d’Alimentació Sostenible de Barcelona 2023.

 

2. Comunicació Fàcil i Accessibilitat. D’un dret a una oportunitat laboral

TEB ha posat en marxa un servei d’Accessibilitat Cognitiva perquè les Administracions i les empreses privades facin les seves comunicacions comprensibles i compleixin amb la legislació de lectura fàcil i accessibilitat universal.

L’ajut “Impulsem el que fas 2022” ha finançat la realització d’un curt on es mostren les barreres cognitives amb què es troben les persones amb discapacitat intel·lectual en el seu dia a dia.

TEB desenvolupa 2 projectes

L’accessibilitat és molt més que un dret: una oportunitat de feina i d’esdevenir activistes i agents de la transformació social.

Així, aquest 2022 TEB desenvolupa 2 projectes que generen ocupació gràcies al suport de: