Project Description

A la edició 2019-2020 hem fet dos Projectes Singulars per a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual. El projectes han estat promoguts per la Generalitat de Catalunya al programa Aracoop, per fomentar l’economia social i el cooperativisme.

PRODUCTE ALIMENTARI I CREACIÓ D’OCUPACIÓ

La cooperativa TEB Barcelona ha desenvolupat una nova gama de productes alimentaris sota la marca comercial “La Despensa Més Social”.
Entre 2019 i 2020 fabriquem i comercialitzem una nova línia de plats preparats amb quinoa.

Gràcies a aquests productes hem enfortit l’equip de treball habitual i s’han generat nous llocs de treball.

EMPRESA D’INSERCIÓ

TEB Solucions SCCL encapçala la creació de l’Empresa d’Inserció del Grup TEB anomenada “Llença’t’acompanyem”
Té per objecte la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social en àreas com la jardineria i el manteniment de zones verdes, la neteja, auxiliars de serveis, etc (serveis de proximitat en general).

PROJECTE GENERACIÓ DE BIOCHAR

La cooperativa TEB Verd participa del projecte Biochar mitjançant l’aportació de material orgànic residual de la seva activitat de jardineria i manteniment de zones verdes, que és incorporat als processos de generació de Biochar comercialitzat per Carbon Vivo SCCL sota la marca Livingchar.

A banda, i vinculat amb aquesta subvenció, constitueix la cooperativa Montseny Inclusiu SCCL per tal de promoure la valorització residus provinents d’activitats diverses (majoritàriament jardineria i manteniment forestal) originats a municipis ubicats a l’entorn del Parc Natural del Montseny.

Amb el suport de: