Project Description

El Grup cooperatiu TEB participa amb 2 projectes a la convocatòria de les subvencions: Impulsem el que fas – Ajuts de fins al 80% per a projectes que activen l’economia dels barris – Convocatòria 2021. 

1. Hub’s urbans de consolidació 100% sostenible

En primer lloc, la cooperativa TEB Bellvitge en col·laboració participativa amb l’empresa Koiki promouen el projecte anomenat “Hub’s urbans de consolidació 100% sostenible a Barcelona”.

Ambdues entitats treballen per tal de disposar d’una xarxa de distribució de paqueteria eficient, inclusiva, que generi ocupació i que sigui respectuosa amb el medi.

projectes activen economia barris hubs urbans

2. La Despensa + Social

La cooperativa TEB Barcelona elabora productes d’alimentació saludable, ecològica i conreu local comercialitzats sota la marca La Despensa + Social.

El 2021 desenvolupa una nova línia de preparats per cuinar sopes. Així mateix, la línia d’ajuts Impulsem el que fas per a projectes que activen l’economia dels barris facilitarà l’assoliment d’objectius del projecte anomenat “Sopes ecològiques. La Despensa més Social”, que concentra la coordinació d’accions de disseny, certificació i promoció dels nous productes.

projectes activen economia barris la despensa social

 

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona