Project Description

Eines comunicatives online per a la difusió de la nova marca d’alimentació  del TEB

La cooperativa TEB Barcelona ha desenvolupat durant el 2018 i 2019 una nova marca de productes d’alimentació, La despensa más social, amb l’objectiu de fomentar el consum de bens de consum originaris d’empreses de l’economia social.

El projecte “Eines comunicatives online per a la difusió de la nova marca d’alimentació  del TEB” cercava els recursos necessaris per tal de desenvolupar un espai web propi, l’enregistrament de vídeos de promoció de la nova marca, i el disseny i execució del pla de màrqueting associat a la nova línia de producte.

La difusió de l’economia social i solidària en col·lectius amb risc d’exclusió social

La cooperativa Taller Escola Barcelona (2n grau), que representa tot el Grup TEB, lidera el projecte “La difusió de l’economia social i solidària en col·lectius amb risc d’exclusió social”. Té com a objectiu fer arribar a les persones amb discapacitat intel·lectual el funcionament d’una entitat cooperativa, assolint el repte de transmetre conceptes relatius al cooperativisme d’una manera breu, entenedora, i directa.

 

Tots dos projectes han rebut el suport de la convocatòria 2018 de les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a la promoció i reforç de l’Economia Social i Solidària.

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona