Project Description

Projectes del Grup Cooperatiu TEB han participat de la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2022. Així, el TEB desenvolupa 2 projectes el 2022 amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

1. Projecte TEBVist

La cooperativa TEB Barcelona ha desenvolupat el projecte TEBVist en la seva edició de 2022. Ha sigut gràcies al suport de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

TEBVist dona veu i visibilitat a les persones amb discapacitat. A més, difon continguts i entrevistes sobre aquells temes que es relacionen directament amb el món de la discapacitat i la inclusió.

Així mateix, el programa es realitza de manera complementària a les activitats promogudes des del Centre Ocupacional de l’entitat.

2. Notícies en Lectura Fàcil

El Grup TEB impulsa la incorporació de notícies en Lectura Fàcil a mitjans de comunicació locals amb l’objectiu d’obrir camí cap a una actualitat periodística accessible per a persones amb discapacitat intel·lectual. Ha encetat aquest projecte amb col·laboracions mensuals a la revista De Cap a Peus de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu.

El TEB desenvolupa aquests 2 projectes amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.