Project Description

Projectes del Grup Cooperatiu TEB han participat de la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2021. Així, el TEB desenvolupa 2 projectes el 2021 amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

1. Projecte TEBVist

La cooperativa TEB Barcelona ha desenvolupat el projecte TEBVist en la seva edició de 2021. Ha sigut gràcies al suport de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

TEBVist dona veu i visibilitat a les persones amb discapacitat. A més, difon continguts i entrevistes sobre aquells temes que es relacionen directament amb el món de la discapacitat i la inclusió.

Així mateix, el programa es realitza de manera complementària a les activitats promogudes des del Centre Ocupacional de l’entitat.

TEB 2 projectes 2021 TEBVist

2. Accions formatives TEB Verd

La cooperativa TEB Verd realitza accions formatives a centres educatius de Barcelona amb el projecte “Biochar a les escoles – Formació sobre nous mètodes d’enriquir els sols urbans”.

Així, la nostra entitat vol fer difusió sobre què és el Biochar, quins són els seus beneficis i aplicacions, i com aquest pot esdevenir un element transformador dins la nostra societat.

TEB 2 projectes 2021 Biochar

El TEB desenvolupa aquests 2 projectes amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.