Project Description

El TEB s’ha convertit en un els principals fabricants del Bloc de Sal de Pèrsia, un element natural que es transforma en una nova forma de cuinar a la graella

Imprescindible per a les persones que els agrada gaudir de la cuina. El Bloc de Sal de Pèrsia és un element natural, format fa més de 600 milions d’anys, que esdevé una experiència culinària innovadora i apassionant. Resulta ideal per fer graellades i també és adequat per refredar i servir.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració entre TEB Barcelona i Manolo’s Food, que ha permès desenvolupar i posar al mercat una àmplia gamma de productes d’alimentació sota el paraigua de Trade&More, una start-up que amb només un any de vida ha comercialitzat  un milió d’envasos de sal i espècies d’alta qualitat (principalment al mercat alemany i austríac). Tots els productes estan fabricats al centre especial de treball de TEB Barcelona sota conceptes de sostenibilitat (amb envasos de materials reciclables i reutilitzables), i sense conservants ni potenciadors del sabor.

En aquest vídeo Manolo Diez de Sel, un dels líders del projecte, explica com cuinar amb el Bloc de Sal.

Un Bloc de Sal per cuinar i molt més, Trade&More

El Bloc de Sal allibera poca sal als aliments, i alhora és ric en oligoelements, com calci, potassi i magnesi, a més de proporcionar un gust exquisit a cada plat.

Amb aquesta tècnica de cocció, s’acosegueix que la carn i el peix es mantinguin gustosos amb molt poquet d’oli, i les verdures conservin la seva frescor cruixent.

Ideal també per refredar, presentar i servir. A més d’una magnífica opció estètica, el Bloc de Sal de Pèrsia intensifica amb gran naturalitat el fi gust del tàrtar, carpaccio, sushi, amanides, salmó fumat, formatge, postres i fruites.

A l’estat espanyol el podeu trobar a les botigues Coopmercat, als establiments Carrefour, als grans magatzems El Corte Inglés i Hipercor i a Eroski.

Podeu descarregar  aquí  les instruccions.