En el marc del cicle Espai Famílies, el 18 d’octubre a les 18h es durà a terme al TEB/Sant Andreu la xerrada “L’envelliment de la persona amb DID”. Anirà a càrrec de Lluís Viguera, director de la Fundació Finestrelles, expert en recerca científica, docència i divulgació de qüestions relacionades amb la discapacitat intel·lectual, la salut i l’envelliment.

La sessió té com a objectiu facilitar a familiars i tutors la comprensió d’una nova fase vital de la persona amb discapacitat, l’envelliment. Cal conèixer maneres d’atenció i suports adequats perquè el procés d’envelliment sigui de qualitat.

‘Espai Famílies’, un recurs d’intercanvi i aprenentatge

L’Espai Famílies inclou un total de 7 sessions formatives gratuïtes al llarg de l’any 2016 al voltant de diversos temes d’interès per a les famílies. D’aquí a finals d’any se’n celebraran 4, dues a l’octubre i dues al novembre. L’Espai Famílies està organitzat per l’Associació de Famílies i Amics del TEB (AFAT) amb el suport de la Federació Dincat i el Ministeri de Sanitat i Serveis Socials.

És un servei perquè les famílies puguin compartir les seves preocupacions i interessos, esdevenint una eina de suport mutu. Les sessions es vehiculen al voltant de xerrades i debats dinamitzats per experts de reconegut prestigi i àmplia experiència en el sector.

La participació a les xerrades és oberta, i es donarà a conèixer a través de circulars i web. Per insciure-us a les sessions o per a més informació, escriviu un correu electrònic a comunicacio@teb.org o truqueu al 93 360 03 87 (ext. 112)