Participació de l’Empresa d’Inserció a la VIII Jornada de Networking del Programa Làbora

El passat dilluns, 12 de juny, l’Empresa d’Inserció del Grup Cooperatiu TEB, Llança’t Acompanyem, va participar en la VIII Jornada de Netwotking del Programa Làbora. Va tenir lloc al Centre de Cultura i Memòria del Born a Barcelona.

Aquest és un projecte de Ciutat de cooperació publicosocial liderat per l’àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, juntament amb Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), la Federació d’Empreses d’Inserció de Catalunya (FEICAT) i la Creu Roja.

Durant la Jornada vam tenir l’oportunitat de conèixer a 40 persones, entrevistant-les i veient possibles compatibilitats amb les nostres futures oportunitats laborals. Així mateix, volem continuar generant oportunitats perquè les persones en situació de vulnerabilitat de la nostra ciutat tinguin accés al mercat laboral.

Jornada programa Làbora

Segell Empresa Responsable 2023, Programa Làbora

L’Empresa d’Inserció del Grup Cooperatiu TEB, Llenca’t Acompanyem, ha rebut el distintiu d’Empresa Responsable 2023 per part de la Direcció del programa Làbora.

Aquest programa és una referència, tant dins com fora de la ciutat de Barcelona, per la seva eficiència en l’ocupació de persones amb dificultats d’accés al mercat laboral i el seu model de col·laboració públic-social i amb el teixit empresarial.

La nostra entitat ha rebut aquest segell com a reconeixement a la nostra participació en el programa. A més, per la contribució realitzada en la generació d’oportunitats perquè les persones en situació de vulnerabilitat de la nostra ciutat puguin accedir al mercat laboral i per millorar l’impacte social del projecte.

llençat segell