La Fundació Bancària “la Caixa” i la cooperativa TEB Vallès han arribat a un acord de col·laboració que permetrà a les persones amb discapacitat intel·lectual amb pocs recursos cobrir necessitats bàsiques, com el transport o el menjador. A més a més, Caixabank s’implica en una de les activitats principals del Centre Ocupacional de TEB Vallès: l’obra de teatre que cada any pel desembre es representa a l’auditori municipal amb motiu de la celebració del Dia de la Discapacitat.

Fruit de les dificultats econòmiques agreujades els darrers anys de crisis, moltes famílies tenen dificultats per cobrir el transport; així mateix, l’equip psicosocial ha detectat molts casos de deficient alimentació. Per aquests motius la cooperativa, juntament amb l’Associació de Famílies i Amics del TEB (AFAT), han promogut beques per a aquelles famílies amb més dificultats, que a partir d’ara comptaran també amb el suport de Caixabank.

TEB Vallès omple cada any l’auditori municipal de Castellar amb una obra de teatre on els usuaris i usuàries del centre ocupacional desenvolupen les seves capacitats a través de l’expressió corporal i artística.

Integració sociolaboral al Vallès Occidental

TEB Vallès és una cooperativa sense ànim de lucre que treballa per una vida inclusiva de les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca del Vallès Occidental. Per això, es realitzen activitats d’inserció laboral, ocupacionals i residencials; així mateix també es promou l’esport adaptat. Actualment compta amb 79 persones treballadores amb discapacitat intel·lectual i 35 persones usuàries del Centre Ocupacional.