La Fundació Bancària “la Caixa” col·laborarà un any més amb TEB Vallès i AFAT perquè les persones amb discapacitat intel·lectual amb menys recursos econòmics del centre TEB/Castellar puguin cobrir necessitats bàsiques, com el transport o el menjador, o participar en  projectes culturals, lúdics i esportius de la cooperativa.

El donatiu de Caixabank, valorat en 3.000 euros, contribuirà a reforçar les beques promogudes per l’Associació de Famílies i Amics del TEB (AFAT) per donar suport a aquelles famílies amb més dificultats econòmiques. Un altre dels projectes que comptaran amb el suport de La Fundació Bancària “la Caixa” és l’emblemàtica obra de teatre del centre ocupacional de TEB/Castellar que cada Nadal omple l’auditori municipal de Castellar del Vallès.

Integració sociolaboral al Vallès Occidental

TEB Vallès és una cooperativa sense ànim de lucre que treballa per una vida inclusiva de les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca del Vallès Occidental. Per això, es realitzen activitats d’inserció laboral, ocupacionals i residencials; així mateix també es promou l’esport adaptat. Actualment compta amb més de 100 persones amb discapacitat intel·lectual treballadores del seu centre especial de treball i usuàries del seu centre ocupacional.