La Fundació Bancària “la Caixa” dóna suport a TEBnològics, el cicle gratuït de formacions sobre mòbil i noves tecnologies iniciat enguany per a treballadors de CET i usuaris de CO del TEB. El donatiu de Caixabank, valorat en 8.000 euros, contribuirà a reforçar les formacions i la seva equipació tecnològica per a 2018.

Jordi Checa, director del Centre Empreses BCN Diagonal-Mar de CaixaBank, i Adrià Giménez, gestor d’empreses de CaixaBank, han formalitzat la col·laboració el 30 de novembre a les instal·lacions de TEB/Sant Andreu acompanyats d’Artur Feijoo, director de finances del Grup Cooperatiu TEB, i d’algunes de les persones participants en les sessions formatives.

El cicle TEBnològics aborda l’ús dels smartphones i de les seves aplicacions socialment més esteses amb l’objectiu de millorar l’autonomia i la qualitat de vida de les persones, i prendre consciència alhora dels seus riscos. Aquest 2017 les persones participants han après les principals funcions de WhatsApp i s’han potenciat pràctiques d’ús més segures, responsables i més privades. En total, s’han format 39 persones en 11 grups diferents, en un total de 55 sessions.

Combatre l’escletxa digital

A banda del cicle TEBnològics, que al 2018 s’estendrà a tots els centres del Grup i abordarà altres aplicacions i funcionalitats del mòbil, aquest any el TEB ha distribuït entre els seus centres ocupacionals una trentena de tauletes tàctils  per apropar les TIC i Internet a les persones usuàries dels CO, gràcies a un donatiu de l’empresa de biotecnologia Amgen