Netejador_olors03-300x245

En els darrers anys el TEB hem fet una aposta decidida per la fabricació pròpia. Començàvem amb les pintures al 2009 (TColors) i aquest 2011 ha estat l’any d’un nou producte, l’eliminador d’0lors. Schlecker, la cadena de drogueria més gran del món, han estat els primers per incorporar-los als seus lineals. Entre el juny i el desembre de 2011 va formar part d’una prova de producte a 400 botigues de tot l’Estat espanyol  i des d’aquest any es troba plenament incorporat entre els productes.

El nou producte ha estat possible gràcies a l’aliança tecnològica amb SBS, en la qual el TEB aporta capacitat productiva i de comercialització.

 

La innovació d’aquest producte rau en el fet que reprodueix els armònics, el compost que produeixen les flors per neutralitzar els aromes de les flors que competeixen entre elles. Aquest compost és capaç de trencar la molècula que produeix una olor determinada. El producte està elaborat amb formulacions en base aigua, no conté disolvents ni productes negatius per a les persones ni per al medi ambient.