El TEB/Castellar ha inaugurat l’ampliació de les seves instal·lacions de centre ocupacional (CO) amb un acte que va comptar amb la participació de famílies i diferents autoritats, a més d’usuaris i professionals del centre del Vallès i d’altres cooperatives del Grup TEB.

L’acte va tenir lloc el dia 20 de setembre i va incloure un recorregut de portes obertes a les instal·lacions de CO i de Centre Especial de Treball (CET), les quals també s’han millorat al llarg de l’estiu. Tot seguit va tenir lloc un piscolabis i una trobada amb les autoritats assistents. Van intervenir, entre altres, l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, i Enric Botí, secretari general de COCARMI i president del consell territorial de l’ONCE a Catalunya.

L’ampliació de l’espai del CO, duta a terme al llarg del mes d’agost, permetrà incorporar en un futur un grup més de STO o de SOI. Amb aquesta reforma, el centre també guanya en sales polivalents per realitzar les activitats, ja siguin puntuals o permanents, com la musicoteràpia. Les obres s’han realitzat gràcies al suport del Pla d’Inversions per a Infraestructures (PIR) 2015 a través d’un acord de col·laboració entre Plena Inclusión (abans FEAPS) i la Fundación Once.

Podeu trobar més fotografies de la inauguració i dels nous espais aquí.

Xerrada de l’Espai Famílies

Un cop acabat l’acte d’inauguració, el TEB/Castellar va acollir una nova xerrada del cicle Espai Famílies, titulada “Es pot viure sense problemes tenint un fill/a amb discapacitat?”. A càrrec d’Eduardo Brignani, psicòleg, psicoterapeuta i coach, una vintena de familiars van posar en comú les seves inquietuds al respecte.

L’Espai Famílies està organitzat per l’Associació de Famílies i Amics del TEB (AFAT) amb el suport de la Federació Dincat i el Ministeri de Sanitat i Serveis Socials. La propera xerrada del cicle, titulada “L’envelliment de la persona amb DID” tindrà lloc el 18 d’octubre a les 18h al TEB/Sant Andreu.