Hewlett Packard Barcelona ja ho té tot a punt per a la Diada Solidària del 2012. Tota una setmana d’activitats durant la qual es donen a conèixer diferents entitats i es recullen fons per 3 projecte proposats i seleccionats pels mateixos treballadors. L’adequació de la sala de cosmètica i farmàcia de TEB/Sant Andreu és un dels triats.
Entre les raons per seleccionar el projecte de TEB hi ha la creació de llocs de treball en el col·lectiu de la discapacitat intel·lectual. I és que els darrers anys, l’augment de l’activitat en el sector cosmètic i farmacològic ha donat lloc a la necessitat d’incrementar les instal·lacions per a aquesta tardor. En total, el TEB comptarà ja amb un total de 2.000 m2 repartits en 3 centres, on es treballa per a les principals marques del sector.
La Diada de la Solidaritat d’HP, que aquest any celebra la 7a edició, tindrà lloc la 3a setmana d’octubre i culmina el dia 20 amb el ja tradicional Charity Day. Entre els treballadors es recullen fons per als projectes a través de diferents activitats i la companyia duplica la quantitat recaptada i la reparteix entre els projectes seleccionats.
Podeu col·laborar amb aquesta activitat clicant “M’agrada” a la pàgina de Facebook HPBarcelonaCharity Day. Per cada “clic” que fem, HP posarà 1 euro als projectes.