Els productes del TEB estaran presents un any més a la III Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària de Plaça Catalunya. El Grup Cooperatiu TEB obrirà parada del 22 de desembre al 4 de gener de 10,30 a 22 hores, excepte Nadal, Sant Esteve i Any Nou, en què la fira romandrà tancada.

El TEB hi oferirà una gran varietat de productes propis per regalar durant les festes de Nadal:

  • Artesanies TEB a mà, fetes pels centres ocupacionals del TEB. El seu nou catàleg inclou, entre altres, productes nadalencs (postals i decoracions per a l’arbre de Nadal), papereria (agendes 2018, llibretes i calendaris d’escriptori), productes tèxtils (bosses, colls, porta-entrepans i necessers), productes aromàtics (sabons de mà, bàlsams labials i espelmes ecològiques) i complements (clauers de feltre, de fil, i targeters).
  • Productes d’alimentació amb la marca &More, incloent diverses varietats de sals gourmet per condimentar, el bloc de Sal de Pèrsia per cuinar, o els baking&mixes per fer pans pastissos, així com olis d’oliva amb espècies i patés gourmet.
  • Xiitakes i maitakes ecològics de la granja de Bolet Ben Fet.

La fira està organitzada pel Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, amb la participació d’una seixantena d’entitats, empreses i projectes de l’àmbit de l’economia social i solidària.  A més de 44 parades, a “l’Espai Consciència” es faran diverses activitats lúdiques i de sensibilització per a tots els públics, com ara jocs infantils, espais de degustació, presentació de llibres, desfilades de moda, tallers de reciclatge i d’artesanies, concerts o espectacles de màgia.

Parada al Mercat de la Concepció

Prèviament, també podeu trobar les artesanies de ‘TEB a mà’ del 13 al 22 de desembre al mercat de La Concepció gràcies a la col·laboració de la seva associació de comerciants.