Els productes de ‘TEB a mà’ es vendran a la II Fira de Consum Responsable, Economia Social i Solidària de Plaça Catalunya. El Grup Cooperatiu TEB obrirà parada del 17 de desembre al 4 de gener de 10 a 21 hores, excepte Nadal, Sant Esteve i Any Nou, en què la fira romandrà tancada.

El TEB hi oferirà una gran varietat d’artesanies nadalenques per regalar durant les festes. També hi vendrà productes d’alimentació elaborats als diferents centres del TEB amb la marca pròpia &More, incloent diverses varietats de sals per condimentar, el bloc de Sal de Pèrsia, o els baking&mixes per fer pans i pastissos.

La fira està organitzada per l’Ajuntament de Barcelona. Aplega una seixantena d’entitats i projectes sense ànim de lucre de la ciutat que exposen els seus productes i serveis aprofitant la gran afluència de ciutadans i turistes que passen per plaça Catalunya per fer les compres de Nadal. A més de les parades, hi haurà un escenari on es faran diverses activitats per a tots els públics, com ara tallers de consum responsable, actuacions musicals amb contingut social, teatre i projecció de curtmetratges, presentacions de llibres, o recitals de poesia.

També podeu trobar les artesanies de ‘TEB a mà’ fins al 23 de desembre al mercat de La Concepció.

Productes artesanals i sense ànim de lucre

Els productes ‘TEB a mà’ són elaborats per persones amb discapacitat intel·lectual dels Centres Ocupacionals de TEB/Estació, TEB/Verdum, TEB/Barceloneta i TEB/Sant Andreu. Són fets artesanalment i amb els ingresos que s’obtenen es realitzen activitats al llarg de tot l’any.