Fa poc més d’un un any, el Centre Especial de Treball (CET) de TEB Barcelona es llançava a la fabricació de productes d’alimentació de qualitat sota la marca &More, gràcies a l’aliança entre la cooperativa i l’empresa austríaca Manolo’s Food. La innovació, juntament amb l’aposta per productes 100% naturals, sense conservants ni additius  han seduït els mercats alemany i austríac amb una facturació d’1,8 milions d’euros al 2015.

L’objectiu d’aquest 2016, a banda de continuar l’expansió pel mercat europeu, era implantar també la gama de productes &More a l’Estat espanyol, que s’ha iniciat amb El Corte Inglés i el Grup Eroski.

Des del dia 1 d’abril, El Corte Inglés comercialitza productes &More  en 100 dels seus grans magatzems, incloent-hi, a més de la matriu El Corte Inglés, la línia Hipercor.

La nova oferta comprèn 11 referències diferents de sals i espècies gourmet Salt&More envasades en recipients de tipus molinet grans i mitjans. També s’ofereixen Blocs de Sal de Persia, que possibiliten una nova manera de cuinar innovadora i saludable. Tots ells es troben ja a disposició del públic a la secció d’alimentació dels centres, a l’apartat de sals per a condimentar.

Eroski amplia a 90 establiments la venda de productes Salt&More

D’altra banda, la cadena de distribució Eroski incrementa a 90 els centres en els quals comercialitza productes Salt&More. La col·laboració, iniciada l’any 2015 en 12 establiments del grup, s’intensifica després de l’èxit assolit al llarg del darrer any.

En el cas d’Eroski, les sals i espècies en oferta estan envasades en recipients de tipus got de sidra, que no incorporen la funció del molinet.

Salt&More és una marca de la matriu Trade&More, dedicada a la comercialització de productes alimentaris de qualitat gourmet i alt valor afegit. Salt&More neix de la col·laboració entre Manolo’s Food i el Grup cooperatiu TEB, des d’on es realitzen processos com el manipulat i l’envasat del producte. Aquestes tasques les fan amb la màxima qualitat i seguretat persones amb diversitat funcional treballadores del CET.