A partir de novembre, el Bloc de Sal de Pèrsia estarà present als establiments Carrefour de l’estat espanyol, concretament, a 150 hipermercats Carrefour i a 25 supermercats de la cadena Carrefour Mini. D’aquesta manera, el Grup TEB avança en un dels seus principals objectius comercials: augmentar la distribució i vendes del bloc de sal al mercat estatal.

El bloc de sal introdueix a Europa una nova tècnica de cuina a la graella. Carns, peixos i altres aliments es col·loquen a sobre del bloc, que allibera poca sal als aliments durant la cocció, proporciona un gust exquisit a cada plat i alhora és ric en oligoelements, com calci, potassi i magnesi.

També disponible a El Corte Inglés, Eroski i Coopmercat

Un centenar de magatzems El Corte Inglés i Hipercor també disposen dels blocs de sal i altres productes alimentaris &More des de l’abril. Per la seva banda, 90 supermercats Eroski venen sals per condimentar Salt&More. A més a més, podeu trobar tota la varietat de productes &More a les botigues de Coopmercat, iniciativa sense ànim de lucre de TEB Solucions.

Els blocs de sal es venen sota el paraïgues Trade&More, nascut de l’aliança entre el Grup Cooperatiu TEB i Manolo’s Food, que ha permès desenvolupar i posar al mercat una àmplia gamma de productes d’alimentació. Per a més informació sobre el bloc de sal i com fer-lo servir, podeu veure el reportatge que li dedica el TEBVist i el d’España Directo.