Els 9 esportistes del TEB que han participat als Special Olympics Reus 2016 amb la selecció catalana tornen a casa amb 5 medalles, tant individuals com en esports d’equip. Els guardons han estat:

Bàsquet:

  • Medalla de plata per l’equip de bàsquet femení. Formaven part de la selecció catalana les esportistes del TEB Arantxa González, Rosa Oromí, Laura Aguallo i Raquel Quintillà.
  • Medalla de plata per l’equip de bàsquet masculí, amb la contribució del Jesús Garicano i l’Enrique Lamata.

 Natació:

  • Medalla d’or en 100 metres crowl i medalla de plata en relleus per l’Àlex Abad.

Tennis:

  • Medalla d’or per la Marta Gómez.

També cal destacar la participació de la Cristina del Moral i el seu quart lloc en tennis. En Joan Cano, coordinador esportiu del Grup Cooperatiu TEB, es felicita pel resultat i destaca que, per aconseguir-ho, “han hagut d’entrenar molt”.

La cita esportiva special més gran d’Europa

Els Special Olympics Reus 2016 han congregat del 24 al 27 de novembre més de 800 esportistes, 200 entrenadors, 400 voluntaris i 100 tècnics i membres de l’organització en 6 disciplines esportives diferents (natació, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis, pàdel i proves motrius). A més de la competició esportiva, els participants han gaudit de la convivència amb esportistes de diferents comunitats, països i cultures, de programes de salut i lleure i d’actes tan emblemàtics com l’encesa de la torxa olímpica.

La fotografia, que mostra la delegació femenina de tennis, és d’Special Olympics Catalunya.