La marca d’eliminaolors Todors ha millorat enguany la seva imatge corporativa, creant nous envasos més eficients i adoptant un logotip més modern. També s’han adaptat totes les etiquetes amb un disseny més atractiu.

La primera presentació pública de la nova imatge de marca va coincidir amb la Fira Iberzoo 2018, que va tenir lloc del 15 al 17 de març a Madrid amb la presència de professionals dels animals de companyia d’arreu d’Europa. Todors va exhibir-hi tota la seva gamma de productes dins de l’estand de la marca Gloria, convidats pel distribuïdor LICE SL.

Amb aquest nou impuls es pretén donar resposta als principals reptes de la marca per a 2018: seguir incorporant grans cadenes de distribució generalistes i especialitzades en el mercat interior i donar el salt també a l’exportació i als principals mercats europeus.

Marca pròpia del TEB

Todors és una marca pròpia del Grup Cooperatiu TEB que es fabrica al centre de TEB/Estació i que genera ocupació estable per a persones amb discapacitat intel·lectual des de l’any 2011. Es fa de manera respectuosa amb el medi ambient i les persones, seguint els criteris de qualitat de la certificació ISO 9001, expedida per Lloyd’s Register Quality Assurance

Todors actua de manera eficaç contra les males olors mitjançant reaccions químiques que neutralitzen les molècules que causen la mala olor, i alliberant a continuació una suau fragància armònica amb la formulació emprada. S’administra còmodament mitjançant un esprai vaporitzador que es pot aplicar més de 600 vegades a cada ampolla.

Hi ha 4 famílies i 15 línies de producte amb fórmules específiques contra cada tipus de mala olor (tabac, humitat, suor, animals, vòmits, etc.):

  • Llar (bany, cuina, cotxe, calçat, escombraries, saló i habitacions, tabac)
  • Professional (taxi)
  • Esport (cascs, guants i utillatge, calçat esportiu, taquilles)
  • Mascotes (gats, gossos, mascotes)

On podeu trobar-los?

Todors es ven al públic generalista a través de diferents cadenes de supermercats, entre altres, Eroski, Clarel, Aldi, Lidl  i Dia, així com d’estancs i quioscs.

També es distribueix en establiments especialitzats: en el cas dels eliminaolors per a mascotes a través del distribuïdor LICE SL, com a part del catàleg de la marca Gloria, i en el cas dels eliminaolors per a professionals, mitjançant les botigues d’accessoris per a l’automòbil del grup Hitcon i la seva marca La Casa del Taxi.

D’altra banda, els trens AVE Barcelona-Madrid i la xarxa de tramvies de Barcelona i de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) estan equipats amb productes Todors per eliminar els mals olors dels vagons.