El TEB ha iniciat la producció de Flor d’Hibiscus salvatge en almívar, un nou producte gourmet ideal pels brindis amb cava o còctels i per fer infusions.

El producte final, un cop classificat, condicionat, envasat manualment i empaquetat, es destina íntegrament a l’exportació a Alemanya i Àustria. Ho fa sota el paraigües de les marques d’alimentació de Trade&More, una empresa d’innovació alimentària fruit de l’aliança entre el Grup Cooperatiu TEB i la companyia austríaca Manolo’s Food.

La Flor d’Hibiscus, originària del sud-est asiàtic, és comestible. Després de ser bullida amb aigua mineral i sucre de canya, el seu envasat manual preserva el seu sabor, color i forma original. La flor és ideal per a preparacions culinàries, especialment si és submergida en begudes espumoses: intensifica les bombolles, aporta un sabor dolç únic i potencia l’atractiu visual obrint els seus pètals.

flor-de-hibiscus-verdum

Nova sala d’alimentació certificada

La Flor d’Hibiscus es produeix juntament amb arrossos i risottos &More a una nova sala d’alimentació de TEB/Verdum, de 100 metres quadrats, recentment inaugurada amb la màxima qualificació de la certificació IFS.

TEB/Verdum també ha remodelat el seu magatzem i ha millorat a nivell High Level la certificació IFS de les seves sales d’alimentació ja en funcionament, dedicades a la producció de sals gourmet.